Prepstation D-150

 Prepstation D-150

 

 

Beschikbare kleuren (op- en onderbouw)

Polaris

Magnolia Bronze Silverstone Stone Carbonium Magma Puro
 Polaris  Magnolia  Bronze Silverstone  Stone  Carbonium  Magma  Puro Rouge

Beschikbare kleuren (vlakbouw)

Bronze Silverstone Stone Magma
Bronze Silverstone Stone Magma

 

In de moderne, hoogwaardige keukenarchitectuur is de Prepstation een nieuwe mijlpaal. Vorm en functie worden hier perfect verenigd in dit nieuw spoelcentrum-concept.
De Prepstation levert een belangrijke bijdrage tot een gestroomlijnd proces van voedselbereiding. Alle verschillende werketappes worden geconcentreerd op dit gatronormafgestemde spoelcentrum. Of het nu gaat om kneden van deeg, het wassen en versnijden van groenten of het dresseren van borden, elke stap kan op of in de Prepstation uitgevoerd worden. Uiteraard heeft dit alles te maken met de talrijke toebehoren, waaronder de geïntegreerde werkplank en verlek, die van de Prepstation zoveel meer maken dan zomaar een spoeltafel.
De Prepstation is omkeerbaar en geschikt voor op-, vlak- en onderbouw voor onderkasten van 120 cm (of 2x60 cm). In negen actuele Cristadur-kleuren biedt de Prepstation veelvuldige combinatiemogelijkheden met verrschillende, hoogwaardige werkbladmaterialen.
De ConosPro keukenkraan in roestvrijstaal, voorzien van een extra handdouche, vergroot de actieradius en het gebruikscomfort.

 

Installatiemethode  Artikelcode  Prijs² (excl. BTW)
Opbouw / Onderbouw  SCDPRP150  € 930,00
Vlakbouw  SFCDPRP150  € 992,00

² Toebehoren inbegrepen
   Rouge: + € 60,00 

 

Installatie methode: 
Aantal bakken: 
Positionering: 
Afmetingen kast: