Schock Prepstation: de sous-chef in uw keuken

 

Prepstation Rouge

Enthousiaste foodies, voorvechters van de smaak, gastro-vrienden en keukenvirtuosen: opgelet!

De liefde voor het goede eten start bij de voorbereiding. Granitspoelbakken-fabrikant Schock lanceert het model Prepstation: een nieuw product dat méér is dan een gewone spoeltafel.


Prepstation

Met het idee om het spoelcentrum-gebeuren op een hoger niveau te brengen, heeft Schock het concept "spoeltafel" grondig gewijzigd. Comfortabel werken in de keuken verkrijgt een prioriteit mede dankzij het centraal geplaatste en multifunctionele verlek, dat tevens dienst doet als werkblad. Bovendien vergemakkelijken de stoomovenschalen en houten snijplank, die over de volledige lengte van de spoelbak glijdt, de maaltijdbereidingen. Op die manier verlopen alle voedselvoorbereidende taken gestroomlijnd.
De Prepstation zorgt ontegensprekelijk voor een attractief middelpunt in de high-end keuken.

De bijpassende Conos Pro vervolledigt de professionele lading van dit nieuw concept. Met de aparte uittrekbare sproeikop wordt het volledige arbeidsvlak van de spoelbak bereikbaar. De roestvrijstalen uitvoering straalt de vakkundigheid uit, waarmee alle activiteiten - gekoppeld aan het maken van goed eten - kunnen uitgevoerd worden.

Enkele video's demonstreren het gemakkelijk gebruik van deze Prepstation.