ALVEUS Glas

Moderne keukens zijn flexibel, goed ontworpen en steeds meer losgekomen van de traditionele indeling koken, werken en afwassen. Met de state-of-the-art spoelcentra bevordert het merk Alveus de innovatieve en functionele keukenoplossingen die de grenzen van de "natte" keuken overstijgen. Alveus spoeltafels worden zo  een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven en zijn ontworpen en vervaardigd volgens de laatste technieken.

Alveus positioneert zich onder de topproducten op de markt, wanneer het om gehard glas gaat. Het veiligheidsglas legt de nadruk op hardheid en thermische weerstand. Bovendien is het zéér hygiënisch, schokbestendig, ongevoelig voor vlekken en buitengewoon onderhoudsvriendelijk. Er zijn vijf beschikbare kleuren - zwart, wit, rood, violet en geel -  die compromisloze elegantie en stijl in elke keuken brengen. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid om de spoelbak te personaliseren met een eigen ontwerp, zodat een uniek exemplaar ontstaat.
De spoelbakken zijn beschikbaar in vier fantastische series, elk met een specifiek design: Crystalix, Karat, Wave en Glassix . Ze zijn telkens vervaardigd met bakken uit premium roestvrij staal en uitgerust met een glazen  toplaag gemaakt van gehard veiligheidsglas. 

 

Glassix 10 Glassix Up
 Crystalix  Glassix  Glassix Up (NEW)
Karat 10 Karat Up Wave 20
Karat   Karat Up (NEW) Wave 
Wave Up    
Wave Up (NEW)